Vaccinare COVID. Câţi români au fost vaccinaţi în ultima săptămână

Peste 600 de persoane au fost vaccinate împotriva Covid în ultima săptămână, a anunţat luni Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

1140 afișări
Imaginea articolului Vaccinare COVID. Câţi români au fost vaccinaţi în ultima săptămână

Vaccinare COVID. Câţi români au fost vaccinaţi în ultima săptămână

În perioada 14-20 noiembrie, au fost vaccinate 612 persoane, din care 166 cu prima doză, 121 cu a doua, 202 cu doza de rapel şi 123 cu doza a patra.

În total, de la începutul campaniei de vaccinare, în România au fost administrate 8.139.786 doze de vaccin împotriva Covid.

În ultima săptămână nu au fost înregistrate reacţii adverse, iar de la începutul campaniei de vaccinare au fost raportate 20.075 de reacţii adverse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici