VIDEO   Vaccinul, bată-l vina! Cum reacţionează o fată din India înainte să fie imunizată anti-COVID

  • O tânără din India, reacţie amuzantă (pentru ceilalţi) înainte să fie vaccinată.
  • Fata se aşează pe scaun dar este speriată, se agită şi ţipă.
  • Când doctorul e pregătit de înţepătură, tânăra cere să vorbească cu mama ei.
3739 afișări
Imaginea articolului Vaccinul, bată-l vina! Cum reacţionează o fată din India înainte să fie imunizată anti-COVID

FOTO Captură video Twitter

Doctorii care administrează serul anti-COVID trebuie să aibă multă răbdare, întrucât, unii oameni se tem de înţepătura acului sau de vaccinul anti-COVID. 
 
Este şi cazul unei tinere din India. Înainte să fie vaccinată spune „Un minut, vă rog, un minut. Pot să vorbesc cu mama mea? Mi-e frică”, spune aceasta.
 
Medicul, deja enervat îi răspunde să tacă din gură şi să stea potolită. Succes, însă pe jumătate, fiindcă fata stă nemişcată dar începe să ţipe. 
 
După ce serul este administrat cu succes, medicul supărat îi spune fetei să dispară. 
 
Reacţia fetei l-a vaccin a fost filmată şi pusă pe reţele de socializare, stârnind numeroase reacţii din partea internauţilor, care cred că aceasta exagerează. Totuşi, multe persoane, indiferent de vârstă, se tem de înţepătura acului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici