Vedete în Franţa, gemenii Bogdanoff au decedat în decurs de 6 zile. Igor a murit primul de COVID

  • Starul TV francez, în vârstă de 72 de ani, a fost internat la terapie intensivă.
  • Nici el, nici fratele său geamăn nu erau vaccinaţi.
3581 afișări
Imaginea articolului Vedete în Franţa, gemenii Bogdanoff au decedat în decurs de 6 zile. Igor a murit primul de COVID

Gemenii Bogdanoff au decedat în decurs de 6 zile. Igor a murit primul de COVID, după fratele său, Grichka

La 6 zile după fratele său, Grichka, a murit şi Igor: gemenii Bogdanoff, vedete ale televiziunii franceze devenite celebre în anii 80, au plecat din această lume la mică distanţă unul de celălalt din cauza Covid. Niciunul dintre ei nu era vaccinat.

Aveau 72 de ani şi au fost internaţi la terapie intensivă la Paris, din cauza virusului. Agentul său a fost cel care a făcut anunţul morţii lui Igor.

Cei doi fraţi, născuţi în sudul Franţei dintr-un tată şi o mamă rusă, descendenţi ai nobilimii austriece, absolviseră ştiinţe şi deveniseră celebri la televizor graţie unui program de diseminare ştiinţifică, fiind acuzaţi de plagiat şi teorii false.

Autodepreciaşi şi îmbrăcaţi adesea în haine futuriste, în anii 90 cei doi fraţi se aflau în centrul atenţiei şi pentru transformarea progresivă a feţei lor, o schimbare evidentă a caracteristicilor pe care nu le-au atribuit niciodată chirurgiei plastice şi care a avut rămas învăluit în mister.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici