Vedetele lui Real Madrid îi îndeamna pe spanioli să stea în case: "Meciul ăsta se joacă acasă" | VIDEO

  • Spania este a doua cea mai lovită ţară europeană de Covid-19, după Italia
  • Vedetele lui Real Madrid sunt izolate la domiciliu după îmbolnăvirea unui jucător din echipa de baschet a clubului
  • Sergio Ramos le cere spaniolilor să stea în case
304 afișări
Imaginea articolului Vedetele lui Real Madrid îi îndeamna pe spanioli să stea în case: "Meciul ăsta se joacă acasă" | VIDEO

Vedetele lui Real Madrid îi îndeamna pe spanioli să stea în case: "Meciul ăsta se joacă acasă" | VIDEO

Clubul Real Madrid e în carantină după ce un jucător din echipa de baschet a clubului a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Spania e al doilea cel mai mare focar din Europa, cu aproape 8000 de persoane infectate si aproape 300 de decese pana duminica, 15 martie.
 
Clubul Real Madrid îi îndeamnă pe cetăţeni să stea în case, prin vocea căpitanului Sergio Ramos, dar şi a altor vedete din club.
 
"Aşa cum obişnuia să spună îndrăgitul nostru Alfredo Di Stefano, niciun jucător nu este la fel de bun ca toţi jucătorii uniţi. Acum se aplică acelaşi principiu, suntem toţi o echipă. Trebuie să contribuim cu toţii. E foarte simplu, stai acasă! E responsabilitatea tuturor. Eu stau acasă", e mesajul lui Sergio Ramos.
 
Marcelo, Benzema şi vedete din echipa de baschet au trimis mesaje asemănătoare. "Meciul ăsta se joacă acasă. E responsabilitatea tuturor. Eu stau acasă."
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici