Vestea primită de un politician aflat la bordul Air Force One, alături de Trump. A anunţat că se va autoizola

Doi membri republicani ai Congresului, care s-au aflat în ultima perioadă în imediata apropiere a preşedintelui Donald Trump, au avut contact cu un purtător al virusului 2019-nCoV, potrivit The Guardian.

2386 afișări
Imaginea articolului Vestea primită de un politician aflat la bordul Air Force One, alături de Trump. A anunţat că se va autoizola

Sursa: Profimedia Images

Republicanii Matt Gaetz din Florida şi Doug Collins din Georgia au anunţat luni că vor sta în izolare autoimpusă timp de două săptămâni, respectând recomandările Centrelor Federale pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor. Aceştia au declarat că nu prezintă simptome caracteristice coronavirusului.

Gaetz a zburat luni cu Air Force One, împreună cu Trump, pe o cursă de la Orlando la Washington. În timpul zborului, ar fi fost informat că a intrat în contact cu un purtător al virusului la o conferinţă din Maryland. Pe contul de Twitter al lui Matt Gaetz a fost postat un mesaj în care se specifică faptul că republicanul e asimptomatic, dar şi că aşteaptă rezultatele analizelor.

De asemenea, Collins l-a salutat vineri pe Donald Trump cu o strângere de mână, pe un aeroport din Atlanta. El a aflat ulterior că a fost, de asemenea, expus infectării cu noul coronavirus la aceeaşi conferinţă la care participase şi Gaetz.

Cei doi i se alătură politicianului conservator Ted Cruz în hotărârea de a se autoizola. Senatorul din Texas a participat la acelaşi eveniment din Maryland şi a întâlnit aceeaşi persoană infectată cu virusul 2019-nCoV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici