Viceprimarul Capitalei anunţă că nu mai sunt locuri de carantină disponibile în Bucureşti

  • Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat că în Bucureşti nu mai sunt locuri disponibile pentru carantină.
  • Cele 200 de locuri ale primăriei sunt ocupate, iar administraţia a cerut Guvernului bani pentru achiziţia de spaţii, dar nu a primit.
  • În prezent, în România sunt confirmate 48 de cazuri de Covid-19, dintre care 20 în Bucureşti.
1132 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul Capitalei anunţă că nu mai sunt locuri de carantină disponibile în Bucureşti

Viceprimarul Capitalei anunţă că nu mai sunt locuri de carantină disponibile în Bucureşti

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat că în Bucureşti nu mai sunt locuri disponibile pentru carantină. Cele 200 de locuri ale primăriei sunt ocupate, iar administraţia a cerut Guvernului bani pentru achiziţia de spaţii, dar nu a primit.

Potrivit viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, primăria are la dispoziţie 200 de locuri pentru carantină, dar acestea au fost ocupate.

„Practic, cele 200 de locuri pe care municipalitatea le avea, atât prin Primăria Municipiului Bucureşti, cât şi prin altă primărie, a epuizat locurile de carantinare în caz de epidemie, pandemie, motiv pentru care, având în vedere solicitările Comitetului Special pentru Situaţii de Urgenţă, venite prin punctul de triaj Otopeni, fiind în creştere, am solicitat în nenumărate rânduri Guvernului alocarea de sume în baza cărora să putem face achiziţia de la persoane juridice, mai pe româneşte să găsim facilităţi care să corespundă acestei nevoi, care este în creştere din punct de vedere al solicitării”, a spus Bădulescu.

Acesta a precizat că Guvernul nu a alocat banii solicitaţi.

De asemenea, spune viceprimarul Capitalei, în afară de cele 200 de locuri, municipalitatea mai are 150 de locuri de carantină, puse la dispoziţie de un om de afaceri, dintre care mai sunt disponibile doar 10.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici