Video. Munca de acasă ar putea schimba dinamica relaţiilor familiale

  • Cercetătorii afirmă că munca de acasă poate schimba percepţia relaţiilor familiale
  • Părinţii petrec mai mult timp alături de copii lor
  • Aceştia sunt nevoiţi să întocmească un program organizat pentru a suplini nevoile copiilor
290 afișări
Imaginea articolului Video. Munca de acasă ar putea schimba dinamica relaţiilor familiale

Video. Munca de acasă ar putea schimba dinamica relaţiilor părinteşti

Milioane de tătici care lucrează acum de acasă ar putea provoca genul de schimbare care se petrece odată la câteva generaţii.
În contextul global actual, criza generată de coronavirus, spun cercetătorii, ar putea avea un impact mult mai mare asupra relaţiilor familiale decât a avut cel de-al Doilea Război Mondial.

Sursa foto: profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici