A fost desemnat vicepreşedintele Institutului Cultural Român. Este un apreciat muzician şi compozitor

Plenul Senatului a decis ca vicepreşedintele Institutului Cultural Român să fie muzicianul şi compozitorul Weinberger Attila, iar membru în Consiliului de Administraţie va fi Demeter András István.

939 afișări
Imaginea articolului A fost desemnat vicepreşedintele Institutului Cultural Român. Este un apreciat muzician şi compozitor

Sursa foto: Mediafaxfoto

Senatul a votat nominalizarea UDMR pentru funcţia de vicepreşedinte al Institutului Cultural Român.

Muzicianul şi compozitorul Weinberger Attila va deţine funcţia de vicepreşedinte, după ce în comisiile de Cultură şi Politică externă al senatului nominalizarea a primit raport favorabil. Durata mandatului pentru vicepreşedintele ICR este de patru ani, anunţă UDMR.

Weinberger Attila este cunoscut în lumea muzicii din ţară şi din străinătate.

În prezent este artist instrumentist la Teatrul Evreiesc de Stat, a lansat mai multe albume, totodată a fost compozitorul mai multor piese de teatru. Pentru activitatea sa muzicală a fost premiat de mai multe ori, atât în România cât şi în afara ţării.

Pentru funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Institutului Cultural Român UDMR l-a nominalizat pe actorul Demeter András István.

El este prezent pe scenele de teatru, pe marile sau micile ecrane ca actor liber profesionist. A dobândit experienţă atât în administraţia de stat cât şi în domeniul legislativ în calitate de director general şi, mai apoi, de secretar de stat în Ministerul Culturii.

A fost preşedinte-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune şi asigură managementul Casei de Producţie a Televiziunii Române. Momentan este secretar de stat la Ministerul Culturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici