Actorul Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, la 70 de ani

  • Actorul Richard Gere, în vârstă de 70 de ani, a devenit tată pentru a treia oară.
  • Soţia actorului, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 36 de ani, a născut al doilea copil al cuplului.
  • Gere şi Silva s-au căsătorit în aprilie 2018.
1267 afișări
Imaginea articolului  Actorul Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, la 70 de ani

Actorul Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, la 70 de ani

Actorul Richard Gere, în vârstă de 70 de ani, a devenit tată pentru a treia oară, soţia sa, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 36 de ani, dând naştere celui de-al doilea copil al cuplului, potrivit publicaţiei spaniole Hola!.

Deocamată nu se cunoaşte data naşterii bebeluşului, nici numele acestuia.

Primul copil al cuplului, un băieţel care a primit numele Alexander, s-a născut în februarie 2019.

Gere şi Silva s-au căsătorit civil în aprilie 2018, în Spania, iar nunta au făcut-o la New York.

Actorul american mai are un fiu în vârstă de 20 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Printre rolurile majore interpretate de Richard Gere într-o carieră prestigioasă se numără prestaţiile sale din "American Gigolo", de Paul Schrader, şi "Ofiţer şi gentleman", de Taylor Hackford - care i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur; interpretarea din drama din era jazz-ului "Cotton Club", de Francis Ford Coppola; rolul personajului negativ Mike Figgis din "Afaceri interne"; milionarul romantic Edward Lewis din comedia romantică "Frumuşica/ Pretty Woman", care i-a adus a doua nominalizare la Globul de Aur. Lor li se adaugă rolurile din drama romantică "Sommersby", de Jon Amiel, musicalul "Chicago" - pentru care a câştigat un Glob de Aur - şi "Dr. T şi femeile", un delicat studiu al relaţiilor, regizat de Robert Altman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici