Andi Lăzescu, propunerea Preşedinţiei pentru CA al SRTv; Maria Ţoghină, pentru SRR

Preşedintele Traian Băsescu i-a propus luni pe Alexandru Mihai Lăzescu în calitate de membru al CA al SRTv şi pe Mihaela Moldoveanu ca membru supleant, iar pentru CA al SRR i-a desemnat pe Maria Ţăghină, ca membru şi pe Oana Raluca Gavril, membru supleant, a anunţat Preşedinţia.

65 afișări
Imaginea articolului Andi Lăzescu, propunerea Preşedinţiei pentru CA al SRTv; Maria Ţoghină, pentru SRR

Andi Lăzescu, propunerea Preşedinţiei pentru CA al SRTv; Maria Ţoghină, pentru SRR (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a trimis, luni, preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, scrisorile prin care înaintează propunerile pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, precum şi pentru CA al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Astfel, şeful statului l-a propus pe Alexandru Mihai Lăzescu spre a fi numit de Parlamentul României ca membru titular în CA al SRTv, iar ca membru supleant a nominalizat-o pe Mihaela Moldoveanu.

Conform sursei citate, preşedintele Băsescu a propus-o pe Maria Ţoghină pentru a fi numită de Parlament ca membru titular în CA al SRR, Oana Raluca Gavril fiind nominalizată ca membru supleant.

Comisiile reunite de cultură ale celor două Camere urmează să îi audieze, de la ora 16.00, pe candidaţii pentru CA ale SRTv şi SRR.

Anterior, surse din Administraţia Prezidenţială precizau, pentru MEDIAFAX, că propunerile Preşedinţiei pentru CA ale SRTv şi SRR, ca membri titulari, sunt Alexandru Lăzescu şi Maria Ţoghină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici