Antena 1 va transmite meciurile de pe teren propriu ale echipei naţionale din preliminariile CM 2014

Postul de televiziune Antena 1 va transmite meciurile de pe teren propriu ale echipei naţionale din preliminariile Cupei Mondiale 2014, informează, miercuri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

347 afișări
Imaginea articolului Antena 1 va transmite meciurile de pe teren propriu ale echipei naţionale din preliminariile CM 2014

Antena 1 va transmite meciurile de pe teren propriu ale echipei naţionale din preliminariile CM 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Comitetul Executiv a fost informat cu privire la drepturile media pentru teritoriul României, ce au făcut obiectul cererii de ofertă, ale meciurilor pe care echipa noastră naţională A le va disputa pe teren propriu în preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2014, să fie acordate trustului Intact (Antena 1)", se menţionează pe site-ul citat.

Contactat de MEDIAFAX, ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a declarat că, până la termenul limită stabilit, 23 iulie, ora 16.00, singura ofertă a fost depusă de trustul Intact. "După expirarea termenului limită a mai sosit o ofertă, dar nu s-a luat în considerare. Şi oricum era mai mică decât cea a Antenei 1", a spus Paul Zaharia.

Meciurile oficiale ce vor fi disputate de echipa naţională de seniori a României în calitate de gazdă în cadrul preliminariilor CM 2014 sunt: România - Andorra (11 septembrie 2012); România - Olanda (16 octombrie 2012); România - Ungaria (6 septembrie 2013); România - Turcia (10 septembrie 2013); România - Estonia (15 octombrie 2013). Drepturile TV includ şi eventualul meci de baraj, manşa de pe teren propriu, al primei reprezentative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici