Video Arta s-a urcat pe pereţi. Cum arată un festival de artă murală făcut din izolare

  • Artiştii s-au urcat pe pereţi şi au făcut din izolare un festival de artă murală
  • Proiectul Home Mural Fest a adunat artişti din toate colţurile lumii
  • Creaţiile a 60 de artişti circulă pe reţelele de socializare cu #homemuralfest
196 afișări

Ştiu că nu ţi-a fi fost uşor nici ţie în izolare. Dar sunt artişti care s-au urcat pe pereţi. La propriu. Creatorii s-au grăbit bucurat să îşi transforme locuinţele şi atelierele în spaţii de expunere virtuală şi nu s-au ferit să îşi împlice în procesul de lucru şi copiii. Rezultatele demersului pornit în Copenhaga şi ajuns în toate colţurile lumii sunt acum la un click distanţă folosind eticheta #homemuralfest. Tu cu ce te pregăteşti să ieşi din izolare?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici