TOP  Cele mai bune spin-off-uri de pe Netflix

Unele seriale au fost atât de bune încât au necesitat continuări, chiar şi când scenariul original a fost epuizat.

11157 afișări
Imaginea articolului Cele mai bune spin-off-uri de pe Netflix

Vedeta serialului Vikings

Aşadar, iată 5 spin-off-uri bune pe care le poţi vedea pe Netflix:

1. Vikings: Valhalla

Serialul original Vikings a debutat tocmai în 2013 pe History Channel şi a rulat timp de aproape un deceniu, având o mulţime de fani în toată lumea. Vikings: Valhalla a venit aşadar ca o continuare firească, în care acţiunea se petrece la sfârşitul erei vikingilor, la aproximativ o 100 de ani distanţă de la evenimentele din Vikings. De altfel, noua serie arată sfârşitul erei vikingilor, prin celebra bătălie de la Stamford Bridge, ce a avut loc în 1066. Primul sezon din Vikings: Valhalla a avut 8 episoade, ce au apărut în februarie 2022, însă Netflix a mai comandat încă 24, astfel că fanii vor vedea şi al doilea şi al treilea sezon. Sezonul doi este aşteptat să apară la începutul anului 2023, cel târziu în luna martie.

2. Narcos: Mexico

În acest serial, acţiunea a urmărit lupta agenţilor DEA de a pune punct cartelurilor din Mexic. Iar Narcos: Mexico, serial care a ajuns şi el la final, a rezultat din Narcos, una dintre cele mai bune producţii disponibile pe Netflix. În primele două sezoane din Narcos, acţiunea a urmărit încercarea de capturare a lui Pablo Escobar, în timp ce în al treilea totul s-a îndreptat către cartelul din Cali. Narcos este în continuare în topurile realizate cu cele mai bune seriale disponibile de Netflix, iar succesul său este evidenţiat şi de faptul că turismul în Medellin a înflorit şi se organizează tururi speciale în zonele din serial. Mai mult, melodiile de pe coloana sonoră au ajuns hituri internaţionale, iar dezvoltatorii de jocuri de casino online au creat inclusiv un slot. Denumit Narcos, acesta a fost produs de compania NetEnt, iar printre simboluri sunt Pablo Escobar şi agenţii DEA, aşa cum apar ei în serial.

3. Legacies

Acesta este un spin-off dintr-un serial de succes, The Vampire Diaries, care a fost atât de bun încât a avut două continuări. Pe lângă Legacies, din The Vampire Diaries a rezultat şi The Originals. În ce priveşte Legacies, acesta a debutat în octombrie 2018 şi are deja 4 sezoane, ultimul apărut în vara anului 2022. Totuşi, cei de la CW, care produc serialul, au luat hotărârea de a-l stopa şi astfel sezonul 5 din Legacies nu va mai apărea. Pentru mulţi fani, aceasta a fost o veste proastă, dar se discută deja despre o altă producţie similară, pe care oamenii o aşteaptă cu interes.

4. Better Call Saul

Un spin-off din Breaking Bad, un alt serial de succes din ultimii ani, considerat de mulţi unul dintre cele mai bune din toate timpurile. Acţiunea are loc la începutul anilor 2000 şi îl urmăreşte pe Jimmy McGill cum devine un avocat egocentric cunoscut sub numele Saul Goodman. Show-ul a debutat pe 8 februarie 2015 şi s-a terminat în această vară odată cu apariţia sezonului cu numărul 6. Este un serial foarte premiat, care a obţinut nu mai puţin de 46 de premii Emmy şi patru Globuri de Aur. De asemenea, mai este considerat şi un serial potrivit pentru a face binging, având în vedere scenariul foarte bine pus la punct şi faptul că te ţine adesea în suspans.

5. The Haunting of Bly Manor

Este o continuare a The Haunting of Hill House şi se bazează pe o poveste de groază, un roman scris de Henry James pe nume The Turn of the Screw. În el, o tânără americană pe nume Victoria Pedretti este angajată ca bonă pentru doi copii care locuiesc la un conac rural din Bly Manor, fără să ştie că ajunge într-o locuinţă bănuită. Un serial excelent pentru cei pasionaţi de producţii de groază.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici