CNN: Relaţiile amoroase dezvăluite de anchete interne atrag demisii în lanţ

  • Încă o plecare de la vârful companiei din cauza unui „raport nedezvăluit”.
  • Directoarea de marketing părăseşte postul de ştiri ca urmare a relaţiei secrete cu preşedintele Zucker.
  • Allison Gollust şi-a dat demisia în urma concluziilor reieşite după o investigaţie internă.
4262 afișări
Imaginea articolului CNN: Relaţiile amoroase dezvăluite de anchete interne atrag demisii în lanţ

Allison Gollust

Allison Gollust, şefa de marketing de la CNN, a demisionat, după concluziile unei investigaţii interne a companiei-mamă, WarnerMedia.

Gollust fusese implicată în scandalul Jeff Zucker, fostul preşedinte al CNN, care a părăsit forţat compania.

Zucker şi-a cerut scuze pentru faptul că nu a comunicat cu promptitudine relaţia amoroasă avută cu Gollust, care fusese angajată direct de acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici