Contractele TVR privind difuzarea de competiţii sportive, analizate de un grup de lucru al SRTv

Un grup de lucru al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) va analiza şi evalua toate contractele de achiziţie de licenţe sportive încheiate de TVR şi aflate în derulare, potrivit unei hotărâri recente a Consiliului de Administraţie al Televiziunii Române.

121 afișări
Imaginea articolului Contractele TVR privind difuzarea de competiţii sportive, analizate de un grup de lucru al SRTv

Contractele TVR privind difuzarea de competiţii sportive, analizate de un grup de lucru al SRTv (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Din acest grup de lucru fac parte: Emil Hossu Longin, Dragoş Bocanaciu, Constantin Şerbu, Camelia Pătru, Monica Stoicescu, Lucian Romaşcanu, Liviu Nicolescu, Cătălin Blebea şi Adrian Bucur. Totodată, acest grup va fi asistat din punct de vedere juridic de Cristina Gurău.

Grupul de lucru trebuie să elaboreze şi un document strategic privind achiziţionarea de către TVR a competiţiilor sportive în perioada 2015 - 2020.

Acest grup trebuie să prezinte un raport la şedinţă ordinară a Consiliului de Administraţie din luna iunie.

Totodată, CA al TVR a adoptat recent eşalonarea plăţilor pentru UEFA din contractul Champions League 2012 - 2015, pentru perioada aprilie-septembrie 2015, conform unei informări publicate pe site-ul televiziunii publice, în care nu sunt prezentate detalii privind sumele reeşalonate.

În plus, CA al SRTv a aprobat demararea negocierilor cu Federaţia Română de Gimnastică în vederea încheierii unui act adiţional pentru eşalonarea la plată a sumelor datorate de TVR. Nici în acest caz, TVR nu precizează despre ce sume este vorba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici