Video Damian Drăghici, concert din balconul apartamentului. Reacţia vecinilor

  • Muzicianul Damian Drăghici a susţinut un recital la nai din balconul apartamentului
  • Damian Drăghici a preluat ideea artiştilor din Italia şi a îndulcit izolarea vecinilor cu un concert la nai
  • Uimiţi şi încântaţi, vecinii lui Damian Drăghici l-au răsplătit cu aplauze
  • Damian Drăghici împlineşte mâine 50 de ani şi plănuise un concert special, acum anulat
5187 afișări

După modelul din Italia, artiştii de la noi încep concertele în balcon pentru tine! Vecinii lui Damian Drăghici au avut parte de un concert gratuit.

Îmbrăcat în pantaloni scurţi şi tricou, o ţinută în care nu l-ai mai văzut până acum, Damian Drăghici a scos oamenii le ferestre cu naiul său şi muzica dulce.

”Noi, artiştii, vă suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet... Azi am simţit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Damian Drăghici împlineşte marţi 50 de ani şi programase un concert special la Sala Palatului. Epidemia de coronavirus i-a schimbat însă planurile. Nu şi optimismul şi plăcerea de a cânta.

El a lansat şi o provocare pentru colegii săi de breaslă, pentru ca şi aceştia să îi urmeze exemplul.

La finalul recitalului, Damian Drăghici a fost aplaudat de către vecinii săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici