Finala Steaua-Dinamo, miercuri, de la 21.15, live video pe telefonul mobil - pe m.sport.ro

Finala Steaua-Dinamo va putea fi urmărită miercuri, de la ora 21.15, live video, pe toate telefoanele mobile cu acces la internet, pe m.sport.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

825 afișări
Imaginea articolului Finala Steaua-Dinamo, miercuri, de la 21.15, live video pe telefonul mobil - pe m.sport.ro

Finala Steaua-Dinamo, miercuri, de la 21.15, live video pe telefonul mobil - pe m.sport.ro (Imagine: Shutterstock)

Marea finală a Cupei României Steaua-Dinamo va fi difuzată miercuri, de la ora 21.15, în direct la Pro TV, live video pe www.sport.ro, dar şi pe telefonul mobil - pe m.sport.ro.

Cei interesaţi pot accesa cel mai vizitat şi citit site de telefon mobil, m.sport.ro, pentru a putea vedea cea mai aşteptată finală din ultimii 20 de ani. Dacă ultima finală de Cupa României jucată între Steaua-Dinamo a fost în 1990, când 90% dintre televizoarele românilor erau alb/negru, acum, după 21 de ani, finala Cupei se poate vedea pe m.sport.ro live video pe toate telefoanele mobile cu acces la internet, fie că este vorba despre Nokia, iPhone, iPad, HTC, LG, Samsung, Motorola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici