Google sărbătoreşte miercuri proba hocheiului pe iarbă de la JO 2012

Google sărbătoreşte miercuri hocheiul pe iarbă, un sport inclus în Jocurile Olimpice de Vară la ediţia din 1908, la Londra, anul acesta fiind reprezentat de câte 12 echipe masculine şi feminine.

382 afișări
Imaginea articolului Google sărbătoreşte miercuri proba hocheiului pe iarbă de la JO 2012

Google sărbătoreşte miercuri proba hocheiului pe iarbă de la JO 2012

Logoul motorului de căutare american prezintă o jucătoare de hochei pe iarbă evoluând pe teren.

Probele de hochei pe iarbă la Jocurile Olimpice de la Londra se desfăşoară în perioada 29 iulie - 11 august, la arena Riverbank.

Cu rădăcini în antichitate, acest sport a început să fie practicat în Anglia, primul club formându-se în 1849, în sud-estul Londrei. A devenit probă olimpică în 1908, la JO de la Londra, numai pentru bărbaţi.

Deşi femeile practicau la rândul lor acest sport încă de la sfârşitul secolului al 19-lea, echipele feminine de hochei pe iarbă au putut participa la JO abia începând din 1980, la ediţia de la Moscova.

Jocurile Olimpice de Vară de la Londra s-au deschis pe 27 iulie şi se desfăşoară până pe 12 august.

Google îşi schimbă frecvent logoul pentru a marca evenimente importante şi a omagia personalităţi din diverse domenii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici