Guvernul ar putea finanţa un eventual tratament în străinătate al actorului Şerban Ionescu

Guvernul analizează varianta finanţării unui eventual tratament în străinătate al actorului Şerban Ionescu, diagnosticat cu borelioză, premierul Victor Ponta discutând deja în acest sens cu miniştrii Sănătăţii şi Finanţelor. Banii necesari unui astfel de tratament medical ar putea fi acordaţi din Fondul de rezervă.

1081 afișări
Imaginea articolului Guvernul ar putea finanţa un eventual tratament în străinătate al actorului Şerban Ionescu

Guvernul ar putea finanţa un eventual tratament în străinătate al actorului Şerban Ionescu

Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, este aşteptat să-i prezinte premierului, în cursul zilei de miercuri, o informare pe această temă.

Un eveniment de susţinere a actorului Şerban Ionescu a fost organizat luni, în faţa Teatrului Naţional Bucureşti, fiind iniţiat de un grup de iubitori ai teatrului românesc.

Iniţiativa a luat naştere pe Facebook, unde în 11 mai a fost creată şi o pagină specială dedicată lui Şerban Ionescu, oamenii fiind îndemnaţi să meargă la spectacolul "Dineu cu proşti" din 26 mai, ale cărui încasări vor fi folosite pentru tratamentul actorului.

Actorul Şerban Ionescu, diagnosticat de aproape un an cu borelioză, o boală gravă provocată de muşcătura unei căpuşe, a declarat în 10 mai, într-un interviu pentru emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că se află într-o permanentă competiţie cu boala.

În emisiune, familia artistului a anunţat că, pe 26 mai, de la ora 11.00, la Teatrul Naţional Bucureşti, se va juca spectacolul "Dineu cu proşti", care-l avea pe Şerban Ionescu în distribuţie înainte ca acesta să se îmbolnăvească, iar încasările din vânzarea de bilete vor fi folosite pentru tratamentul actorului.

Pentru promovarea acestui spectacol, pe Facebook a fost creată pagina specială "Sprijin pentru Şerban Ionescu", unde oamenii sunt invitaţi să fie "alături de actorul Teatrului Naţional în această luptă nedreaptă cu boala".

Şerban Ionescu, internat la Spitalul SRI din Baloteşti, i-a acordat un interviu în exclusivitate lui Cătălin Măruţă, pentru emisiunea "Happy Hour", materialul fiind difuzat în ediţia din 10 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici