Inedit: Podoabe din vertebre de şarpe şi fâşii din piele de hipopotam la Muzeul Astra din Sibiu

Podoabe din vertebre de şarpe, fâşii din piele de hipopotam şi o pânză de înfăşurat mumiile sunt expuse la Muzeul Astra din Sibiu. Exponatele fac parte dintr-o expoziţie care reuneşte obiecte adunate în Africa de un explorator sas.

257 afișări
Imaginea articolului Inedit: Podoabe din vertebre de şarpe şi fâşii din piele de hipopotam la Muzeul Astra din Sibiu

Inedit: Podoabe din vertebre de şarpe şi fâşii din piele de hipopotam la Muzeul Astra din Sibiu

Cercetătorul Franz Binder a fost în Africa la mijlocul secolului al XIX-lea, iar obiectele adunate de el pot fi văzute în cadrul unei expoziţii.

„Vertebre de şarpe în podoabe, piele de hipopotam în fâşii, o pânză de înfăşurat mumiile, cornuri de gazelă şi multe tam-tam-uri (la propriu), desprinse (parcă) din filmele cu Indiana Jones! Toate poartă un nume: Africa lui Franz Binder, o expoziţie marca Muzeul ASTRA, pregătită special pentru vizitatorii cu simţuri de explorator(i)”, au anunţat, pe Facebook, reprezentanţii Muzeului Astra.

Expoziţia cuprinde peste 200 de obiecte şi poate fi vizitată de miercuri până duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
podoabe,
africa,
astra

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici