Jamie Oliver dă vina pe Brexit pentru prăbuşirea lanţului său de restaurante

Jamie Oliver a dat vina pe Brexit pentru prăbuşirea lanţului său de restaurante şi spune că grijile i-au stricat aniversarea de 40 de ani, potrivit Daily Mail

2986 afișări
Imaginea articolului Jamie Oliver dă vina pe Brexit pentru prăbuşirea lanţului său de restaurante

Cunocutul chef şi om te televiziune Jamie Oliver spune că oamenii au încetat să mai mănânce în restaurante din cauza nesiguranţei create de Brexit.

”Aniversarea mea de 40 de ani a fost distrusă din cauză că mă tot gândeam «chiar, ce se întâmplă aici»”, a spus Oliver pentru BBC Radio 4.

Programul ”Jamie Oliver: A Life Through Food/ Jamie Oliver: O viaţă prin mâncare” a găzduit afirmaţiile omului de televiziune car a recunoscut că s-a considerat ”destul de mare şi de deştept” ca să facă faţă schimbărilor aduse de anunţarea Brexitului, după referendumul din 2016.

”Lumea s-a schimbat, strada s-a schimbat, a început să fie mai mult bazată pe Uber- ni s-a schimbat şi concurenţa, iar noi păream mai puţin diferiţi decât înainte”, a spus Oliver.

Cele mai multe dintre restaurantele deţinute de Olives s-au închis în urmă cu trei luni. ”Sunt sigur că am învăţat o lecţie importantă care îmi va permite să fac lucruri incredibile în următorii 20 de ani într-un mod foarte foarte diferit, doar că nu ştiu care este acel mod deocamdată”, a comentat bucătarul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici