Larry King a murit la vârsta de 87 de ani. Legendarul om de televiziune a fost internat cu COVID-19 în urmă cu trei săptămâni

Cunoscutul om de televiziune şi radio, Larry King, care a devenit un nume cunoscut cu emisiunea sa de lungă durată CNN Larry King Live, a murit sâmbătă dimineaţă la vârsta de 87 de ani.

3751 afișări

„Cu o tristeţe profundă, Ora Media anunţă moartea cofondatorului, gazdei şi prietenului nostru Larry King, care a murit în această dimineaţă la 87 de ani la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles”, a anunţat sâmbătă dimineaţă Twitter-ul oficial al King.

Nu s-a precizat cauza decesului, dar moartea lui King a venit la câteva săptămâni după acesta a fost confirmat cu noul coronavirus.

King s-a luptat şi cu alte probleme de sănătate de-a lungul anilor, inclusiv cancerul de prostată şi diabetul de tip doi. În 1987, a suferit un atac de cord care a necesitat o intervenţie chirurgicală, iar în 2017 a suferit o intervenţie chirurgicală pentru a elimina o tumoare malignă din zona plămânilor, relatează rollingstone.com

La începutul acestui an, doi dintre copiii lui King - fiul Andy şi fiica Chaia - au murit la câteva săptămâni unul de celălalt. În ciuda tragediilor, King a continuat să lanseze noi episoade din seria sa de pe YouTube Larry King Now, cel mai recent episod având premiera în urmă cu două săptămâni. În luna mai, King a anunţat şi planurile de a intra în lumea podcasting-ului.

Larry King s-a născut în Brooklyn şi a început cariera la sfârşitul anilor 1950 ca jurnalist şi DJ  înainte de a-şi extinde repertoriul radio la interviuri cu celebrităţi şi comentarii despre evenimente sportive. În 1978, King şi-a lansat emisiunea Larry King Show la nivel naţional, pe care a continuat să o găzduiască chiar şi după ce emisiunea sa de televiziune Larry King Live nu a mai fost difuzată pe CNN în 1985.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici