MAE este în permanentă legătură cu medicii spitalului austriac unde este internat Huidu

Ministerul Afacerilor Externe şi Consulatul României la Viena sunt în legătură permanentă cu medicii spitalului din Austria unde este internat prezentatorul de televiziune Şerban Huidu, care a suferit un accident la schi, a declarat Doris Mircea, director general al Direcţiei de Comunicare a MAE.

53 afișări
Imaginea articolului MAE este în permanentă legătură cu medicii spitalului austriac unde este internat Huidu

MAE este în permanentă legătură cu medicii spitalului austriac unde este internat Huidu (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Oficialul MAE a declarat, joi dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că atât ministerul, cât şi Consulatul de la Viena sunt în legătură permanentă cu conducerea spitalului şi cu familia lui Şerban Huidu.

"Ambasadorul nostru la Viena a vorbit cu conducerea spitalului în care este internat Şerban Huidu şi ţine permanent legătura cu medicii de acolo. De asemenea, consulul român s-a deplasat la Innsbruck pentru a acorda sprijinul necesar familiei Huidu în materie consulară. Prin reprezentanţii noştri diplomatici suntem la curent permanent cu acest caz şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a-l spriji pe Şerban Huidu şi familia acestuia în măsura competenţelor", a mai afirmat Doris Mircea.

Starea prezentatorului de televiziune Şerban Huidu, care miercuri a suferit un accident pe o pârtie de schi din Austria, este stabilă, pe parcursul nopţii de miercuri spre joi nefiind înregistrate complicaţii, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Prima TV.

Potrivit reprezentanţilor Prima TV, el este supus în continuare investigaţiilor medicale, pe parcursul zilei de joi urmând ca medicii să facă publice mai multe informaţii despre starea acestuia.

"Medicii au reuşit să stabilieze starea pacientului. Pe parcursul nopţii (de miercuri spre joi, n.r.) nu au apărut complicaţii. Este în continuare în comă indusă pentru a fi efectuate investigaţii medicale", a declarat Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV.

Realizatorul TV Şerban Huidu se află internat în stare gravă într-un spital din Austria, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din Innsbruck, în cursul zilei de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici