"Măscăriciul", azi, de la 19:00 pe www.smartradio.ro

  • De ziua Mondială a Teatrului, povestea merge mai departe.
  • Transmisiunea spectacolului este disponibilă pe site-ul: www.smartradio.ro/live-fever/
815 afișări
Imaginea articolului "Măscăriciul", azi, de la 19:00 pe www.smartradio.ro

”Măscăriciul”, cu Horaţiu Mălăele, intră de ziua teatrului, live streaming de la Bulandra pe platforma Smart Radio, de la ora 19.00

https://www.smartradio.ro/live-fever/Chiar dacă teatrele din toată lumea sunt închise, Campionatul Mondial de Carantină continuă în Smart Live Fever  cu spectacolul "Măscăriciul", în regia lui Horaţiu Mălăele şi se poate urmări în regim de live-streaming AICI sau pe pagina de Facebook a Teatrului Bulandra.

Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs ne demonstrează în această seară că cele mai profunde drame se spun râzând. 

Măscăriciul, o comedie despre singurătatea sălii de teatru părăsită de spectatori şi a actorului părăsit de iluzia vieţii.

Un eveniment teatral de suflet pentru orice spectator, chiar şi pentru acela care calcă rar prin teatre. Nu îl va putea uita multă vreme, îl va amuza copios, dar şi impresiona, privind altfel actorii şi viaţa lor.

"De 27 Martie, pe miile de scene ale lumii, înaintea începerii Spectacolului, se rostea Mesajul pentru Ziua Mondială a Teatrului.

Pentru unii poate că era doar o formalitate, un moment ce trebuia repede marcat: ţinea în loc dezlănţuirea magiei Teatrului.

Astăzi, mesajul nu va mai ţine în loc nimic dar nici nu poate ţine locul a nimic. Cine să-şi imagineze că vom trăi seara în care avem mesaj, dar nu avem Spectacol?!

Magia s-a risipit dar s-a împărţit în fiecare dintre noi, cei atinşi de sublima suferinţă a Teatrului, artişti şi spectatori deopotrivă. Fiecare dintre noi a devenit purtătorul ei paşnic prin Lume.

Fără Spectacol însă, magia Teatrului nu se va transmite nimănui. Seara fără spectacol nu poate fi corolarul Zilei Mondiale a Teatrului.

Spectacolul e doar plecat pentru un timp la încă un război nedrept şi noi, copiii lui, îl aşteptăm să se întoarcă Acasă! Învingător!", ne spune Catinca Maria Nistor, director al teatrului Bulandra.

La mulţ ani!

 

Spectacolul va fi difuzat aici în regim de live stream şi nu va mai fi disponibil după încheierea transmisiei.

Durata spectacolului: 1h30 fără pauză.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici