Mediafax Foto distribuie fotografiile AP pe piaţa de reviste, edituri şi new media din România

Mediafax Foto, liderul pieţei de fotografie de presă din România, a devenit distribuitor al serviciului de fotografie şi al arhivei The Associated Press (AP) pentru reviste, edituri, companii, agenţii de publicitate, instituţii de stat şi ONG-uri.

71 afișări
Imaginea articolului Mediafax Foto distribuie fotografiile AP pe piaţa de reviste, edituri şi new media din România

Mediafax Foto distribuie fotografiile AP pe piaţa de reviste, edituri şi new media din România (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, Mediafax Foto deţine dreptul de a distribui cu acordul AP, pe baza unei judecăţi de la caz la caz, serviciul de fotografie AP pentru new media (site-uri de Internet, sisteme wireless şi alte aplicaţii electronice interactive) în limba română şi adresate în principal utilizatorilor din România.

Colecţia AP Images cuprinde milioane de imagini, vechi de până la 100 de ani, şi este actualizată constant de-a lungul unei zile. Include fotografii de eveniment şi imagini din lumea divertismentului, a modei şi a sportului, realizate de The Associated Press şi diverşi parteneri ai săi.

"Prin cooperarea cu AP, Mediafax Foto oferă clienţilor de pe pieţele amintite acces la una dintre cele mai mari colecţii de imagini istorice şi contemporane din lume", a declarat Ovidiu Popa, Business Unit Manager Mediafax Foto.

Colaborarea cu The Associated Press se adaugă parteneriatelor încheiate de Mediafax Foto cu unele dintre cele mai importante agenţii şi servicii fotografice din lume: Agence France Presse, European Pressphoto Agency, Reuters, pentru fotografie de eveniment, şi vario images, pentru fotografie de stock.

O sursă esenţială de fotografii şi grafice pentru cumpărătorii profesionali de imagini, AP Images (www.apimages.com) îşi propune să răspundă nevoilor consumatorilor din întreaga lume prin calitatea ridicată a imaginilor, prin selecţie şi prin asistenţa oferită.

De mai bine de un secol, fotografii AP surprind momente marcante ale istoriei şi evenimente de presă importante, primind 30 de premii Pulitzer şi numeroase alte distincţii, ca recompensă pentru contribuţia lor la seria de imagini ce definesc lumea în care trăim. Zilnic, imaginile realizate de The Associated Press şi partenerii săi apar în mii de ziare, reviste şi website-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici