Musicalul "Ştii ce am făcut în America?", în premieră la Teatrul Elisabeta, pe 22 decembrie

"Ştii ce-am făcut în America?", un musical în care cântece celebre din diverse genuri sunt readuse pe scenă de unii dintre cei mai talentaţi actori, cântăreţi şi dansatori ai momentului, va avea premiera pe 22 decembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti.

108 afișări
Imaginea articolului Musicalul "Ştii ce am făcut în America?", în premieră la Teatrul Elisabeta, pe 22 decembrie

Musicalul "Ştii ce am făcut în America?", în premieră la Teatrul Elisabeta, pe 22 decembrie

Din distribuţia spectacolului fac parte artiştii Julie Mayaya, Tily Niculae, Filip Ristovski, Anda Dimitriu, Raluca Stoica, Adrian Rădulescu, Bianca Popa şi Dan Luca, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Regia şi coregrafia îi aparţin Mălinei Andrei, scenariul este semnat de Ileana Răducanu, de costume s-a ocupat Azzara by Mirela Pellegrini, Angelica Dumitrescu, iar scenografia îi aparţine Deliei Ristovski. Producătorul spectacolului este Roxana Priceputu.

Unul dintre artiştii implicaţi în acest spectacol este Julie Mayaya, care, prin vocea sa, a câştigat admiraţia şi votul întregii ţări în show-ul de televiziune "Vocea României", dar care are în prezent şi o promiţătoare carieră de actriţă, se arată în comunicatul citat.

"Am avut mari emoţii la început, când am aflat că, pe lângă faptul că trebuie să cânt, aveam de interpretat un rol - şi asta în timp ce... dansam! Recunosc însă că este un vis secret pe care acum am ocazia să-l văd pus în practică. Chiar mi-ar plăcea să continuu să fac asta", a declarat Julie Mayaya.

Regizoarea şi coregrafa Mălina Andrei, cunoscută pentru spectacolele sale de muzică, dans şi teatru, se pregăteşte să uimească publicul încă o dată cu acest proiect, în care a ales actorii, dansatorii şi cântăreţii după mai mult de un an de căutări.

"Voiam de mult să pun în scenă un spectacol în care să se întâlnească toate elementele acestea, de coregrafie, muzică şi interpretare. După cum ştiţi, un astfel de show presupune costuri astronomice, aşa că mi-am propus să obţin totul mai ales prin felul în care voi coordona echipa, prin jocul lor, prin dans şi aşa mai departe. Şi cred că am reuşit. Este un spectacol care poate fi jucat pe orice scenă şi care relaxează şi distrează publicul spectator, făcându-l părtaş la o oră de fantezie, umor şi performanţă", a declarat Mălina Andrei.

Acţiunea piesei se desfăşoară într-un mic sătuc din Spania, unde se află şapte personaje ale căror destine se împletesc, trecând prin toate etapele iubirii. Cântecele sunt din musicaluri celebre, jazz, şlagăre ale anilor '60, '70, '80 şi din muzica clasică.

Tily Niculae, una dintre actriţele care fac parte din distribuţia spectacolului, a spus: "Când mi s-a propus să fiu în acest spectacol, am ezitat un pic, nu ştiam ce presupune «să cânt», pentru că nu e chiar punctul meu forte. Sau cel puţin asta am crezut până acum! Este incredibil ce a reuşit să facă Mălina din mine, de fapt, toată echipa, pentru că toţi am contribuit cu ceva la creşterea valorii celuilalt. A fost minunat la repetiţii, ne-am văzut zilnic, timp de câteva luni şi cred că sunt unii dintre cei mai frumoşi şi mai talentaţi oameni pe care i-am întâlnit. E fascinant să o auzi live pe Julie cum cântă, e fantastic să-i vezi pe Bianca şi Dan cum dansează şi, doamne, cum dansează! Ce să mai zic de Filip care e un profesionist impecabil, actor, cântăreţ, dansator...".

Actorul Filip Ristovski nu este la prima colabrare cu Mălina Andrei şi este cumva liantul întregii echipe.

"Am acum ocazia să pun în aplicare cam ce îmi place mie să fac mai mult: să cânt, să dansez, să joc. Şi v-am zis cu cine joc? Nu, îmi e greu să explic. Trebuie să veniţi să o vedeţi pe Julie jucând sau pe Tily cântând sau pe Raluca (Stoica, cântăreaţă n.r.) dansând!. E acolo pe scenă o energie şi o bucurie, cum rar am întâlnit în proiectele mele", a declarat Filip Ristovski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici