Netflix a achiziţionat drepturile exclusive asupra filmelor produse de compania fraţilor Weinstein

Netflix Inc. a semnat un contract pe mai mulţi ani care face din această platformă de streaming video furnizorul exclusiv pentru posturile de televiziune americane al filmelor pe care The Weinstein Company le va produce începând din 2016, au anunţat, marţi, conducerile celor două companii.

184 afișări
Imaginea articolului Netflix a achiziţionat drepturile exclusive asupra filmelor produse de compania fraţilor Weinstein

Netflix a achiziţionat drepturile exclusive asupra filmelor produse de compania fraţilor Weinstein (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit Reuters, acordul pentru prima difuzare la televiziune a filmelor produse de fraţii Weinstein după ce au rulat în cinematografe va aduce noi conţinuturi pe platforma Netflix, ajutând această companie să atragă un număr mai mare de clienţi plătitori şi să concureze contra unor renumite posturi de televiziune prin cablu, precum HBO şi Showtime.

Termenii financiari ai acestui acord nu au fost dezvăluiţi.

The Weinstein Company este renumită în industria cinematografică pentru faptul că filmele sale se numără în fiecare an printre concurenţii de la premiile Oscar. Această companie a produs peliculele "Discursul regelui" şi "Artistul", care au câştigat Oscarul pentru cel mai bun film în 2011, respectiv în 2012.

Netflix avea deja încheiat un acord care îi permitea să difuzeze documentarele şi filmele străine produse de compania fraţilor Weinstein.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici