O carte pe zi: „Crede în tine” de dr. Joseph Murphy

Încă o carte motivaţională, un ghid de a-ţi îmbunătăţi viaţa.

245 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Crede în tine” de dr. Joseph Murphy

Joseph Murphy (1898 - 1981) a fost preot al bisericii protestante americane „Ştiinţa divină” şi autor de cărţi motivaţionale. Născut în Irlanda, a emigrat în Statele Unite de foarte tânăr, a ajuns farmacist la New York. În 1940 abjurat credinţa catolică şi a devenit preot al bisericii Ştiinţe divine la Los Angeles. Era ascultat în fiecare duminică de sute de persoane, avea şi emisiuni radiofonice şi a devenit foarte popular. În anii 50 a obţinut un doctorat în psihologie şi a început să scrie. Şi-a ţinut predicile săptămânal, până la moarte. A publciat foarte mult, vreo treizeci de titluri, multe traduse în numeroase alte limbi, având în centru dinamica gândirii, autosugestia şi subconştientul. A studiat multă vreme religiile orientale. A predicat folosirea subconştientului prin intermediul autosugestiei ca forţă supremă pentru a-ţi împlini visele personale.

Tu, asemenea tuturor oamenilor, eşti arhitectul propriei vieţi. Înzestrat cu puterea lui Dumnezeu, aflată înlăuntrul fiinţei tale, ai capacitatea de a-ţi înălţa castelul visurilor, de a-ţi vedea idealurile împlinite – iată învăţătura lui Joseph Murphy din această scriere care, de-a lungul vremii, a inspirat milioane de oameni.

Soluţia constă în a schiţa planurile, în a le păstra mereu în gând, lăsându-le să îţi captiveze imaginaţia, să te însufleţească. Mintea subconştientă, odată impulsionată, va fi cea care te va sluji şi va lucra tăcut în folosul tău. Astfel, tot ce ţi-ai propus va deveni realitate şi vei dobândi bunşstarea dorită, sănătatea sperată, succesul mult visat.

Scriu editorii : „Punând la dispoziţia cititorilor un ghid pentru a-şi îmbunătăţi viaţa, dr. Murphy nu oferă o învăţătură spirituală abstractă, căci furnizează şi exemple concrete ale unor oameni de ştiinţă, ale unor scriitori consacraţi, ale multor antreprenori care, apelând la tehnicile lui, au atins piscuri semeţe. Mai mult, metodele pe care autorul le dezvăluie au fost testate de el însuşi – şi, de fiecare dată, s-au dovedit a fi garanţia succesului.”

„Dr. Murphy ne-a lăsat o moştenire inestimabilă. Îndrumările sale practice şi tehnicile de rugăciune sunt o piatră de temelie pentru cei care vor să aibă o viaţă spirituală împlinită, să se bucure de recunoaştere, bogăţie şi pace interioară.” — Dr. Peter Fritz Walter

Dr. Joseph Murphy – Crede în tine. Traducere din engleză de Florin Dull. Editura Curtea veche. 144 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici