"O poveste evreiască", avanpremieră la Teatrul Bulandra

Spectacolul "O poveste evreiască" de Elie Malka se va juca sâmbătă, la Teatrul Bulandra, ca o avanpremieră la deschiderea stagiunii 2007-2008, informează teatrul.

2 afișări
Imaginea articolului "O poveste evreiască", avanpremieră la Teatrul Bulandra

"O poveste evreiască", avanpremieră la Teatrul Bulandra

Reprezentaţia din 22 septembrie, de la Sala Toma Caragiu, face parte din evenimentul Noaptea Albă a Bucureştiului, organizat de Primăria Capitalei prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale.

Intrarea este liberă.

Bazat pe o poveste de Isaac Bashevis-Singer, spectacolul îi are în distribuţie pe Ana Ioana Macaria, Radu Amzulescu, Marius Capotă şi Teodor Danetti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici