Obiecte semnate de Simona Halep şi Anghel Iordănescu, într-o licitaţie online caritabilă Lavacow

Obiecte semnate de Simona Halep şi Anghel Iordănescu, dar şi unele create de artistul plastic Ioan Nemţoi şi unele purtate de soprana Angela Gheorghiu sunt scoase la vânzare în licitaţia caritabilă fără strigare Hospice găzduită de platforma online Lavacow, până vineri, la ora 23.00.

372 afișări
Imaginea articolului Obiecte semnate de Simona Halep şi Anghel Iordănescu, într-o licitaţie online caritabilă Lavacow

Obiecte semnate de Simona Halep şi Anghel Iordănescu, într-o licitaţie online caritabilă Lavacow

Cei care doresc sunt invitaţi să lase oferte pe site-ul Lavacow.com, iar vineri, de la ora 19.00, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti are loc Edelweiss Grand Opera Dinner, un eveniment organizat de Fundaţia Hospice Casa Speranţei.

Un tricou din echipamentul oficial al echipei naţionale de fotbal a României, semnat de Anghel Iordănescu, primul obiect din lotul licitaţiei, are un preţ de pornire de 100 de euro. La categoria sport, o rachetă de tenis marca Wilson, semnată "cu drag, Simona" (Halep, n.r.), este scoasă la licitaţie cu preţul de pornire de 200 de euro.

În acelaşi lot de 19 obiecte, mai sunt disponibile un curs de gătit de trei ore pentru trei persoane cu maestrul bucătar Patrizia Paglieri, cu preţ de pornire de 140 de euro, şi o broşă purtată de Angela Gheorghiu, însoţită de un CD, ediţie specială, cu semnătura sopranei, cu preţ de pornire de 100 de euro.

De asemenea, obiecte din sticlă de Cordoba realizate de artistul plastic Ioan Nemţoi - o sticlă (preţ de pornire, 250 de euro) şi un bol (preţ de pornire, 300 de euro) - se află în lotul scos la vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici