Proiect adoptat tacit: SRR şi SRTV să utilizeze 15% din banii din publicitate pentru producţii proprii

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, tacit, o propunere legislativă potrivit căreia 15% din veniturile realizate din publicitate de către SRR şi SRTV vor fi folosite pentru realizarea de producţii audiovizuale proprii.

334 afișări
Imaginea articolului Proiect adoptat tacit: SRR şi SRTV să utilizeze 15% din banii din publicitate pentru producţii proprii

Proiect adoptat tacit: SRR şi SRTV să utilizeze 15% din banii din publicitate pentru producţii proprii (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

Proiectul de completare a Legii 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune a fost iniţiat în 7 mai 2013 de un număr 22 de parlamentari din toate partidele, printre care Mădălin Voicu, Kelemen Hunor, Theodor Paleologu, Liliana Mincă, Mihai Sturzu, Ioan Vulpescu.

Termenul de dezbatere şi vot final de 20 iunie fiind depăşit, iniţiativa legislativă este considerată adoptată tacit de către Camera Deputaţilor.

Proiectul urmează să intre în dezbaterea Senatului, care este Camera decizională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici