Proiect cultural: Editura Litera, alături de o companie de taxi din Bucureşti, dă startul "Bibliotecii mobile"

Editura Litera, alături de o companie de taxi din Bucureşti, dă startul unui nou proiect cultural - "Biblioteca mobilă", care oferă celor care circulă cu maşinile firmei respective posibilitatea să răsfoiască, pe durata cursei, cărţi din colecţiile editurii.

209 afișări
Imaginea articolului Proiect cultural: Editura Litera, alături de o companie de taxi din Bucureşti, dă startul "Bibliotecii mobile"

Proiect cultural: Editura Litera, alături de o companie de taxi din Bucureşti, dă startul "Bibliotecii mobile"

Astfel, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, călătorii urbani vor avea surpriza de a găsi în maşinile de taxi Meridian cărţi ale editurii Litera, pe care le pot răsfoi pe durata cursei efectuate.

"Prea multă fericire", de Alice Munro, "Doamna cu căţelul", de A.P. Cehov, "Babbit", de Sinclair Lewis, "America", de Franz Kafka, şi "Maestrul şi Margareta", de Mihail Bulgakov, sunt o parte dintre titlurile ce vor face călătoria cu maşinile de taxi şi mai plăcută.

Cărţile vor fi disponibile în zeci de maşini de taxi ale respectivei companii şi vor fi înlocuite lunar cu alte titluri noi.

Scopul campaniei este acela de a încuraja lectura, transformând orice moment şi loc într-o ocazie pentru a citi.

"Ne aflăm deja la a treia campanie realizată alături de editura Litera, dorind de fiecare dată să încurajăm lectura şi să le oferim clienţilor noştri un dar preţios: momente de relaxare în compania celor mai apreciate cărţi din literatura universală. Biblioteca mobilă este un concept inovativ, prin care călătorii au ocazia de a citi câteva pagini până la destinaţie. Sperăm ca iniţiativa noastră să fie bine primită de clienţii Meridian Taxi", spune Lucian Marin, director executiv al Meridian Taxi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici