Propunerile PSD pentru CA ale SRR şi TVR: Mirela Fugaru, Anne Jugănaru, Ovidiu Niculescu

Conducerea PSD a decis luni să îi nominalizeze în Consiliile de Administraţie ale societăţilor publice de radio şi televiziune, pe Anne Jugănaru, Mirela Fugaru, Ovidiu Niculescu şi Claudiu Brânzan.

194 afișări
Imaginea articolului Propunerile PSD pentru CA ale SRR şi TVR: Mirela Fugaru, Anne Jugănaru, Ovidiu Niculescu

Propunerile PSD pentru CA ale SRR şi TVR: Mirela Fugaru, Anne Jugănaru, Ovidiu Niculescu (Imagine: Bogdan Baraghin/Mafax Foto)

Pentru cele trei locuri în Consiliul de Administraţie al televiziunii publice, PSD îi va propune pe Anne Jugănaru, Claudiu Brânzan şi Cristi Niţulescu. Radu Podgoreanu, Alin Ciocârlie şi Vasile Arhire sunt nominalizaţi ca supleanţi.

Pentru cele trei locuri în CA al societăţii publice de radiodifuziune, social-democraţii i-au nominalizat pe Ovidiu Niculescu, Mirela Fugaru şi Ileana Savu. Cei trei supleanţi propuşi sunt Dan Preda, Mircea Pospai şi Mircea Rucăreanu.

Întrebat dacă PSD şi PNL ar putea susţine împreună un candidat al opoziţiei pentru funcţia de preşedinte al SRTV, respectiv SRR, preşedintele PSD, Victor Ponta, a răspuns afirmativ.

El a adăugat că, deocamdată, nu a iniţiat discuţii cu liberalii în acest sens.

Întrebat cum comentează nominalizările făcute de PDL şi de Guvern pentru SRR şi SRTV, Ponta a răspuns: "Noi nu vom susţine nici la TVR, nici la radioul public, un membru de partid, ci un profesionist. Înţeleg că cel mai profesionist dintre cei de la PDL, doamna Meseşan, este deja susţinută, şi cel mai profesionist dintre maghiari este deja susţinut. Noi vom susţine nu pe cei care fac mesajele pentru comunicatori în fiecare zi, ci pe cei care într-adevăr se pricep la radio şi televiziune".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici