RA-APPS preia administrarea Sălii Palatului, care se va afla la dispoziţia Ministerului Culturii

Patrimoniul şi personalul Centrului pentru Artele Spectacolului "Sala Palatului" vor intra în administrarea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, care va pune sala la dispoziţia Ministerului Culturii pentru organizarea unor evenimente, inclusiv Festivalul Enescu.

521 afișări
Imaginea articolului RA-APPS preia administrarea Sălii Palatului, care se va afla la dispoziţia Ministerului Culturii

RA-APPS preia administrarea Sălii Palatului, care se va afla la dispoziţia Ministerului Culturii (Imagine: www.salapalatului.ro)

Guvernul a decis miercuri, prin hotărâre, să transmită imobilele împreună cu bunurile şi dotările aferente Sălii Palatului în administrarea RA-APPS, în vederea eficientizarii activităţii instituţiei.

În termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a hotărârii, personalul şi patrimoniul centrului urmează a fi preluate integral în cadrul RA-APPS, care se substituie în toate drepturile şi obligaţiile privind activitatea Centrului.

RA-APPS va pune la dispoziţia Ministerului Culturii bunurile imobile şi mobile, care constituie complexul Sala Palatului, pentru desfăşurarea evenimentelor culturale, inclusiv a Festivalului Internaţional George Enescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici