S-a deschis stagiunea estivală „Seri de teatru la Pontul Euxin”

Stagiunea estivală „Seri de teatru la Pontul Euxin” s-a deschis la Constanţa. Spectacolele se desfăşoară timp de patru zile pe săptămână, la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie şi sunt urmate de dialoguri între artişti şi public, transmite corespondentul MEDIAFAX.

256 afișări
Imaginea articolului S-a deschis stagiunea estivală „Seri de teatru la Pontul Euxin”

S-a deschis stagiunea estivală „Seri de teatru la Pontul Euxin”

Stagiunea estivală „Seri de teatru la Pontul Euxin” va avea loc până pe 25 august, timp de patru zile pe săptămână, de joi până duminică. Spectacolele, care se desfăşoară într-un cadru natural de vis, la „Amfiteatrul“ din Parcul Tăbăcărie şi vor fi urmate, aproape în fiecare seară, de dialoguri între artişti şi public.

Printre invitaţii stagiunii se numără actorii Adriana Trandafir şi Eugen Cristea, dar şi actori constănţeni, precum şi studenţii de la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii „Ovidius“.

Stagiunea estivală s-a deschis joi seară cu spectacolul „Cocoşatul de la Notre Dame“, un music-hall apreciat atât de public şi de critica de specialitate, fiind premiat la festivalurile naţionale de profil. Cei care nu au reuşit să vină joi, la Amfiteatru, pentru a se întâlni cu „Cocoşatul de la Notre Dame”, sunt aşteptaţi să vină să-l vadă şi să-l asculte pe celebrul personaj al lui Victor Hugo, şi vineri seară, tot de la ora 21.00.

Sâmbătă, 3 august, precum şi duminică, 4 august, de la ora 21.00, publicul va vedea două spectacole dedicate Mariei Tănase, cu actriţa Adriana Trandafir în rol principal: „Maria Tănase“ şi „Sub zodia Mariei“.

În programul stagiunii estivale se vor regăsi şi alte titluri, precum: „Zbor deasupra unui cuib de cuci“, de Ken Kesey, „Încurcă lume“, de Adolf Edmund George de Herz, „Gâlcevile din Chioggia“, de Carlo Goldoni, „Plata birului“, de Victor Ioan Popa, „Viaţa şi pătimirile lui Ovidius Publius Naso“ şi „Carte de vizită“.

„Seri de teatru la Pontul Euxin“ se va încheia duminică, 25 august, intrarea fiind liberă la toate spectacolele.

Taguri:
spectacol,
teatru,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici