Sebastian Papaiani va fi înmormântat, joi, la Cimitirul Bellu / Poliţia Română îşi ia rămas bun de la "plutonier Căpşună" - VIDEO

Primăria Capitalei a anunţat că, la solicitarea familiei actorului Sebastian Papaiani, s-a găsit un loc de veci la Cimitirul Bellu din Capitală.

5761 afișări
Imaginea articolului Sebastian Papaiani va fi înmormântat, joi, la Cimitirul Bellu / Poliţia Română îşi ia rămas bun de la "plutonier Căpşună" - VIDEO

Sebastian Papaiani va fi înmormântat, joi, la Cimitirul Bellu

"Am aflat cu mare tristeţe de decesul lui Sebastian Papaiani. Este unul dintre actorii mei favoriţi şi aşa va rămâne în continuare. Opera sa va dăinui în timp. Am primit o solicitare din partea familiei marelui actor pentru a încerca să rezolvăm pe cale administrativă şi această problemă. Este dureroasă dar necesară. În acest moment pot să afirm că s-a găsit un loc de veci chiar lângă Marin Moraru", a declarat Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei.

Actorul Sebastian Papaiani, cunoscut pentru rolurile sale din filme de comedie, dar şi pentru roluri în teatru, s-a stins din viaţă, marţi, 27 septembrie, la vârsta de 80 de ani, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai UNITER (Uniunea Teatrală din România).

Poliţia Română a publicat pe pagina oficială de Facebook un fragment din seria "Brigada Diverse" în care apare actorul Sebastian Papaiani, care s-a stins din viaţă marţi, fragmentul video fiind însoţit de mesajul: "Rămas bun, plutonier Căpşună!".

Pe pagina de Facebook a Poliţei Române a fost publicat, în această dimineată, un material video conţinând un fragment din comedia "Brigada Diverse" în care actorul Sebastian Papaiani a interpretat binecunoscutul rol al simpaticului plutonier Căpşună.

La trei ore de la publicare, peste 100 de comentarii au salutat omagiul Poliţiei Române, peste o mie de utilizatori au distribuit postararea, exprimându-şi şi ei regretul şi peste 3,8 mii au apreciat materialul publicat - aceste cifre arătând care a fost impactul, inclusiv în social media, al veştii decesului marelui actor.

Actorul Sebastian Papaiani a murit marţi, pe 27 septembrie, la vârsta de 80 de ani, împlinită pe 25 august.

Două zile mai târziu, pe 27 august, actorul mulţumea prin Facebook celor care i-au transmis gânduri frumoase, precizând că este pentru prima oară când îşi petrece ziua de naştere într-un spital, dar apreciind reţeaua de socializare care i-a adus fanii mai aproape în acel moment: "Vă mulţumesc şi vă sunt recunoscător pentru cuvintele şi gândurile frumoase primite în ultimele zile! E pentru prima data când îmi petrec ziua de naştere într-un spital, dar, cu ajutorul acestui canal de comunicare, am avut impresia că am fost invitat la o petrecere surpriză unde, spre surprinderea mea, eu am ascultat tot timpul, iar voi aţi vorbit tot timpul. Vă iubesc şi sper ca Dumnezeu să-mi dea posibilitatea să vă revăd cât mai curând, fiindcă pentru mine, voi oamenii obişnuiţi, aţi fost şi veţi rămâne marea mea iubire! Va îmbrăţişez pe fiecare în parte, cu drag, Sebastian Papaiani".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici