Şedinţă comună a Parlamentului, marţi, pentru stabilirea noii conduceri a TVR

Deputaţii şi senatorii se vor reuni marţi la ora 10:00 în şedinţă comună pentru a stabili noua conducere a TVR, au decis, luni, Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

334 afișări
Imaginea articolului Şedinţă comună a Parlamentului, marţi, pentru stabilirea noii conduceri a TVR

Şedinţă comună a Parlamentului, marţi, pentru stabilirea noii conduceri a TVR (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În şedinţă comună parlarlamentarii ar urma să facă numiri şi pentru CNA şi CNCD.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se vor reuni marţi la 9:30 pentru a stabili ordinea de zi a acestei şedinţe comune.

Şedinţa de plen reunit în care trebuia validat Claudiu Săftoiu în funţia de preşedinte director general al SRTv a fost suspendată, marţea trecută, din lipsă de cvorum.

Claudiu Săftoiu a fost ales, săptămâna trecută, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), urmând ca decizia să fie supusă votului plenului Parlamentului şi, dacă va fi avizată favorabil, Săftoiu va deveni preşedinte-director general al TVR.

Membrii CA al TVR, validaţi de plenul Parlamentului, au votat în aceeaşi zi candidaturile lui Claudiu Săftoiu şi Valentin Nicolau la preşedinţia CA, alegându-l pe cel dintâi preşedinte-director general al TVR. Votul a fost "cu uşile închise".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici