Târgul Gaudeamus Carte Şcolară din Bucureşti se desfăşoară pentru prima dată în parc

Cea de-a 13-a ediţie a Târgului Gaudeamus Carte Şcolară se va desfăşura în perioada 16 - 27 septembrie, în Bucureşti, pentru prima dată în Parcul Cişmigiu - intrarea din bulevardul Regina Elisabeta.

203 afișări
Imaginea articolului Târgul Gaudeamus Carte Şcolară din Bucureşti se desfăşoară pentru prima dată în parc

Târgul Gaudeamus Carte Şcolară din Bucureşti se desfăşoară pentru prima dată în parc (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Publicul va găsi aici o ofertă bogată de manuale şi materiale auxiliare aprobate de Ministerul Învăţământului, publicate de cele mai apreciate edituri din România, pachete speciale, promoţii şi reduceri semnificative acordate direct de edituri, materiale didactice pentru toate nivelurile şi disciplinele, utile deopotrivă studiului individual şi activităţii în clasă, numeroase titluri din bibliografia şcolară, din literatura română şi universală şi cele mai recente apariţii editoriale în vogă printre tinerii cititori, în măsură să trezească interesul şi celor mai puţin pasionaţi de lectură.

Accesul publicului este liber, iar târgul poate fi vizitat în fiecare zi, între orele 10.30 şi 19.30, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Târgul Internaţional Gaudeamus este principala componentă a Programului Lectura, un proiect de anvergură naţională iniţiat de Radio România în 1994, având ca principal obiectiv susţinerea culturii româneşti prin evenimente expoziţionale dedicate cărţii şi educaţiei.

Cea mai recentă ediţie a Târgului de carte Gaudeamus din Bucureşti s-a desfăşurat între 19 şi 23 noiembrie 2014, în Pavilionul Central Romexpo.

Mai multe informaţii despre târg se găsesc pe site-ul gaudeamus.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici