TOPUL celor mai citite articole din 2014 pe www.mediafax.ro

Alegerile prezidenţiale, evenimentele care au marcat 25 de ani de la Revoluţia din 1989 şi conflictele militare din lume sunt câteva dintre subiectele care au atras cele mai multe accesări pe site-ul www.mediafax.ro în 2014. Iată topul celor mai citite articole din acest an:

484 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai citite articole din 2014 pe www.mediafax.ro

TOPUL celor mai citite articole din 2014 pe www.mediafax.ro (Imagine: Sebastian Marcovici/Mediafax Foto)

15. Reluarea proiectului lansat de Ceauşescu şi amânat 26 ani. Guvernul înfiinţează o regie pentru canalul Siret-Bărăgan

Guvernul a decis înfiinţarea Administraţiei Canalului Siret-Bărăgan, care să elaboreze studiile şi documentaţiile tehnico-economice pentru proiectarea şi realizarea Canalului Siret-Bărăgan, un proiect aprobat în urmă cu 26 ani, oprit în lipsa fondurilor şi despre reluarea căruia se discută din 2002.

14. Cel mai sărac preşedinte din lume - Îşi donează 97 la sută din salariu şi locuieşte într-o casă modestă: "Nu am nevoie de multe pentru a trăi" - VIDEO

Adeseori prezentat drept "cel mai sărac" preşedinte din lume, Jose Mujica, preşedintele Uruguayului, a povestit pentru CNN despre stilul său auster de viaţă, despre legalizarea consumului şi a producţiei de canabis şi despre cei 14 ani petrecuţi în închisoare.

13. Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe se va reuni în 2016, pentru prima dată după 1.100 de ani

Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe se va reuni în anul 2016, pentru prima dată după 1.100 de ani, întâlnirea urmând să se desfăşoare la Biserica Sfânta Irina din Istanbul, unde a avut loc cel de-al doilea Sinod Ecumenic, din anul 381.

12. BLACK FRIDAY. LISTA MAGAZINELOR participante la runda a doua de REDUCERI

A doua etapă de Black Friday începe vineri, pe 28 noiembrie, unele magazine având reduceri timp de mai multe zile. Magazinele din România oferă o nouă şansă clienţilor care au ratat sau care nu au apucat să cumpere produsele mult visate în urmă cu o săptămână. Mediafax.ro îţi oferă informaţii despre magazinele participante la a doua rundă de reduceri.

11. TOPUL celor mai importante puteri militare din lume: Ce loc ocupă Rusia - VIDEO

Rusia se află în mijlocul unui scandal internaţional în urma alipirii peninsulei Crimeea şi a situaţiei tensionate din Ucraina, iar NATO nu s-a ferit să anunţe că "va lua măsurile ce se impun" în cazul în care vreuna dintre ţările membre ale Alianţei se simte ameninţată.

10. Mai mulţi investitori, interesaţi de hidrocentrala de la Tarniţa. Cum va arăta proiectul de un miliard de euro - VIDEO

Reprezentanţii Hidro Tarniţa, compania de proiect care intenţionează să construiască o hidrocentrală de un miliard de euro în judeţul Cluj, afirmă că un număr "semnificativ" de investitori sunt interesaţi de investiţie.

9. A doua dezbatere electorală în IMAGINI: Ce nu s-a văzut în timpul transmisiunii TV - GALERIE FOTO

Cea de-a doua dezbatere electorală dintre candidaţii la Preşedinţie Victor Ponta şi Klaus Iohannis a avut loc miercuri seară, la postul de televiziune B1 TV.

8. Cine sunt cei 14 candidaţi la alegerile prezidenţiale - FOTO

Alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie vor stabili cine va fi viitorul preşedinte al României. 14 candidaţi şi-au depus candidaturile la Biroul Electoral Central până la data limită prevăzută de lege, respectiv 23 septembrie, ora 24.00.

7. Militarul care l-a executat pe Ceauşescu, dezvăluiri pentru The Guardian: "Încă sunt nervos când vorbesc despre asta. Am curmat două vieţi. Nu-i doresc nimănui aşa ceva"

Paraşutistul Ionel Boeru, care a descoperit că o misiune pentru care s-a oferit voluntar era execuţia soţilor Ceauşescu, a declarat pentru The Guardian că încă mai este "nervos" când vorbeşte despre acest lucru, că "este mai greu să ucizi oameni neînarmaţi" şi că nu doreşte nimănui această experienţă.

6. eMAG a vândut duminică produse la preţuri de 1-8 lei, dintr-o eroare tehnică: "Vom onora absolut toate comenzile"

Retailerul online eMAG a anunţat că duminică, în intervalul 20:30 şi 22:59, a apărut o eroare de încărcare a preţurilor pentru anumite produse resigilate comercializate de companie, acestea fiind disponibile la vânzare la 1-8 lei, precizând că va expedia toate cele 730 de produse comandate.

5. Krichbaum: Suntem martorii unei fraude, e incredibil pentru o ţară membră a UE

Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a declarat, duminică, la Londra, că ceea ce se întâmplă în diaspora este "incredibil" pentru o ţară membră a UE, subliniind că deja s-a produs o fraudă.

4. Cine este Klaus Iohannis. BIOGRAFIA preşedintelui ales al României

Klaus Iohannis, profesor de fizică, a devenit primar la Sibiu acum 14 ani, deşi nimeni nu-i dădea şanse. A câştigat toate alegerile la care a candidat- localele şi prezidenţialele de duminică, după o prezenţă covârşitoare la vot- dar nu a reuşit să ajungă premier în 2009 şi nici vicepremier în 2014.

3. REZULTATE FINALE alegeri prezidenţiale - Ponta - 40,44%, Iohannis - 30,37%. HARTA VOTULUI. Unde a câştigat Ponta şi unde a câştigat Iohannis

Rezultatele finale provizorii anunţate marţi de Biroul Electoral Central arată că Victor Ponta a obţinut 40,44% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a obţinut 30,37% din voturi. Mediafax.ro prezintă, în timp real, rezultatele finale pe judeţe, pe măsură ce sunt comunicate de Birourile Electorale Judeţene.

2. REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, turul II - HARTA votului. Klaus Iohannis a câştigat cu peste 70% în unele judeţe

Mediafax.ro prezintă în timp real rezultatele din turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, pe măsură ce sunt anunţate de Birourile Electorale Judeţene. Klaus Iohannis a câştigat cu peste 70% în unele judeţe.

1. S-a deschis cel mai mare ştrand cu apă sărată din România. Care este preţul unui bilet de intrare - GALERIE FOTO

Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, având o suprafaţă de aproximativ 5.200 de metri pătraţi, a fost deschis, sâmbătă, la Praid (Harghita), investiţia, în valoare de 1,55 milioane de euro, fiind realizată integral din fondurile salinei din staţiune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici