TVR a cumpărat servicii de telefonie fixă de 880.000 de lei de la Romtelecom

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a cumpărat servicii de telefonie fixă de la Romtelecom SA, valoarea contractului ridicându-se la 880.000 de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de atribuire publicat recent.

282 afișări
Imaginea articolului TVR a cumpărat servicii de telefonie fixă de 880.000 de lei de la Romtelecom

TVR a cumpărat servicii de telefonie fixă de 880.000 de lei de la Romtelecom (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Pentru desemnarea câştigătorului, TVR a luat în calcul "preţul cel mai scăzut". Televiziunea Română a primit o singură ofertă la această procedură.

Contractul a fost atribuit prin negociere, fără anunţ de participare.

TVR îşi justifică alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare prin "noi lucrări/ servicii, constituind o repetare a lucrărilor/ serviciilor existente şi solicitate" în conformitate cu legislaţia în vigoare. Procedura iniţială de încheiere a unui contract între TVR şi Romtelecom pentru servicii de telefonie fixă s-a desfăşurat în 2010.

Astfel, pe 3 noiembrie 2010, TVR anunţat că a achiziţionat, prin licitaţie deschisă, servicii de telefonie fixă de la Romtelecom, valoarea contractului fiind de 688.000 de lei, fără TVA. În anunţul de atribuire de la momentul respectiv, se menţiona că acest contract a fost încheiat "pe o perioadă de un an cu posibilitatea prelungirii anuale, pe o perioadă de maxim trei ani, prin procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici