Un tablou al lui Banksy pe jumătate distrus s-a vândut la licitaţie cu 22 de milioane de euro

  • În 2018, opera s-a deteriorat la câteva secunde după ce a fost licitată.
  • Atunci, era cunoscută sub numele de „Fata cu Balonul”, valorând 1,3 milioane de euro.
  • Joi, 14 octombrie, pânza pe jumătate distrusă s-a vândut cu 22 de milioane de euro.
5614 afișări
Imaginea articolului Un tablou al lui Banksy pe jumătate distrus s-a vândut la licitaţie cu 22 de milioane de euro

„Dragostea aruncată la coş”, lucrarea artistului englez Banksy care s-a deteriorat după ce a fost vândută, a fost licitată pentru 22 de milioane de euro.

Licitaţia a avut loc în după-amiaza zilei de joi, 14 octombrie, la Sotheby's din Londra, folosită şi pentru prima vânzare. Lucrarea artistului englez a fost estimată între 5 şi 7 milioane de euro.

În 2018, când era cunoscută sub numele de „Fata cu Balon”, a fost vândută cu 1,3 milioane de euro. La câteva secunde după ce a fost vândută, pânza pe jumătate s-a autodistrus cu un mecanism aflat în cadru. Ce a ieşit a valorat acum o avere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici