Unde găseşti cel mai ieftin internet mobil?

Cel mai recent studiu al Institutului Roman pentru Evaluare şi Strategie (IRES) arată că aproximativ 15% dintre românii care au un smartphone folosesc internetul în mod curent. În aceste condiţii nu este de mirare faptul că fiecare operator telecom de la noi încearcă prin diverse metode să atragă clienţi noi sau chiar utilizatori de la concurenţă, informează Incont.ro.

1030 afișări
Imaginea articolului Unde găseşti cel mai ieftin internet mobil?

Unde găseşti cel mai ieftin internet mobil? (Imagine: Shutterstock)

Care sunt atuurile lor? Oferă abonamente cu trafic inclus mai mare şi reduc preţul. Sau chiar vin cu oferte inedite.

Cel mai recent, Orange a lansat un abonament unic de internet mobil. Aşa că poţi să închei un singur contract şi să ai internet pentru mobil, laptop sau tableta. Cel mai ieftin abonament costa 11 euro şi are un trafic inclus de 1 GB, iar pentru cel mai mult plăteşti 39 de euro şi ai 15,5 GB. Atenţie! După ce depăşeşti traficul inclus, ai viteză de până la 128 Kbps.

Iar dacă vrei să te uiti la filme, să asculţi muzică sau să te joci la aceeaşi viteză şi după ce consumi traficul inclus în pachet poţi să-ţi activezi opţiunea de trafic suplimentar de 1 GB, cu 3 euro.

Află mai multe despre ofertele de internet mobil pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici