Unde găsim cele mai bune promoţii de Paşte la gadgeturi

Deşi iepuraşii din ciocolată şi ouăle colorate sunt încă nelipsite din lista de cumpărături pentru paşte, un smartphone la superpreţ, tabletă, sau laptop împachetat frumos, sunt alegeri sigure pentru un cadou de paşte bine primit.

246 afișări
Imaginea articolului Unde găsim cele mai bune promoţii de Paşte la gadgeturi

Unde găsim cele mai bune promoţii de Paşte la gadgeturi

Din fericire, magazinele online din ţara noastră au un repertoriu interesant cu promoţii de paşte, cum ar fi oferte în care cumperi un laptop şi te alegi cu un smartphone sau imprimantă cadou, dar şi promoţii în care sunt oferite vouchere de reducere care pot fii utilizate pentru a cumpăra alte produse la preţ redus.

Emag

Dintre promoţiile magazinului Emag se face remarcată o ofertă adresată pasionaţilor de fotografie. Mai exact, la achiziţionarea unui aparat foto mirrorless Samsung NX1000, cu preţ 2099 lei, cumpărătorii se aleg cu o tabletă gratis Samsung Galaxy Tab2 P3110 7", în valoare de 899 lei.

Cei care cochetează cu idea de a avea propriul cinema 3D în sufragerie au ocazia să achiziţioneze un videoproiector Acer H5360 cu rezoluţie 720p şi suport 3D, împreună cu ecran de proiecţie în valoare de 169 lei, contra sumei de 2139 lei. Dacă bugetul alocat este modest, putem alege şi modelul Acer Pico C120 LED, care poate fi achiziţionat împreună cu ecranul de proiecţie contra sumei de 999 lei.

Amatorii de jocuri PC au ocazia să cumpere un monitor de gaming marca Benq, cu diagonală 24" şi rezoluţie Full HD, contra sumei de 799 Lei.

În schimb, cei care vor să înlocuiască vechiul PC cu ceva mai în pas cu moda au opţiunea unui PC Lenovo IdeaCentre C240 All-in-One 18.5", cu procesor Intel Celeron Dual-Core şi ecran touch, la preţul de 1649 Lei. Pachetul complet, ce include şi o licenţă Windows 8 64 bit, ajunge la suma de 2119 lei.

Citeşte mai multe despre promoţiile de Paşte pe www.go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici