VIDEO O boală teribilă l-a luat fulgerător pe Terence Wilson, fondator al legendarei trupe UB40

1164 afișări
Imaginea articolului VIDEO O boală teribilă l-a luat fulgerător pe Terence Wilson, fondator al legendarei trupe UB40

Terence Wilson, sufletul UB40

Terence Wilson, cântăreţul englez cunoscut cu numele de scenă Astro, unul dintre fondatorii UB40, a murit la scurt timp după ce i s-a descoperit teribila boală. Avea 64 de ani.

Astro a cântat în trupa reggae-pop de mai bine de 30 de ani. Ştirea morţii a dat-o colegul Ali Campbell: „Suntem absolut devastaţi şi complet întristaţi. Lumea nu va fi niciodată la fel fără el”.

Astro, percuţie, trompetă şi voce ale trupei, a părăsit UB40 în 2013 şi a continuat să cânte alături de un alt fost membru al trupei, Ali Campbell. Cei doi ar fi trebuit să plece în turneu în 2022.

Trupa a explodat la începutul anilor 1980 cu interpretarea lor unică a reggae-ului britanic, având succes cu cântece precum „Red Red Wine” şi „Can’t Help Falling In Love”.

Grupul născut în Birmingham - numit după formularul de cerere de ajutor de şomaj de la acea vreme - a vândut peste 70 de milioane de discuri.

Tot pe profilul actualei echipe UB40, Astro a fost amintit astfel: „În seara asta, am aflat vestea tristă că fostul membru UB40 Terence Wilson, mai cunoscut sub numele de Astro, a murit după o scurtă boală. Sincere condoleanţe familiei dumneavoastră”. 

În august, saxofonistul şi alt membru fondator al UB40, Brian Travers, murise de cancer: avea 62 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici