Vîntu spune ca a atacat cu recurs decizia de condamnare pentru şantaj şi că va aduce argumente noi

Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat vineri de Judecătoria sectorului 1 la şase luni de închisoare cu executare în dosarul privind şantajarea lui Sebastian Ghiţă, a declarat, vineri, că a atacat cu recurs decizia şi ca va aduce argumente suplimentare.

225 afișări
Imaginea articolului Vîntu spune ca a atacat cu recurs decizia de condamnare pentru şantaj şi că va aduce argumente noi

Vîntu spune ca a atacat cu recurs decizia de condamnare pentru şantaj şi că va aduce argumente noi (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Tribunalul Bucureşti a reluat, vineri, dezbaterile în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu în care acesta este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat definitiv la 15 ani de închisoare în dosarul FNI, la acest termen fiind audiat martorul Sorin Enache.

Şedinţa a fost secretă potrivit unei dispoziţii anterioare a judecătorului de caz.

La ieşirea din sala de judecată Sorin Ovidiu Vîntu a declarat că a făcut recurs împotriva deciziei Judecătoriei sectorului 1 şi că la judecarea contestaţiei va reveni cu argumente suplimentare pentru care consideră că nu ar trebui condamnat.

"Probabil că nu am fost suficient de convingător la instanţa de fond. Voi încerca să aduc argumente suplimentare la Curtea de Apel Bucureşti pe care le veţi auzi atunci", a susţinut Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, iar Ion Ilie Cezar la cinci luni, în dosarul în care au fost judecaţi pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, potrivit unei decizii a Judecătoriei sectorului 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici