Yahoo! va primi 610 milioane de dolari de la mai mulţi autori de spam-uri

Mai mulţi autori de spam-uri care au creat o loterie falsă în numele Yahoo! au fost condamnaţi în contumacie, miercuri, să plătească despăgubiri de 610 milioane de dolari grupului de internet american.

212 afișări
Imaginea articolului Yahoo! va primi 610 milioane de dolari de la mai mulţi autori de spam-uri

Yahoo a obţinut în justiţie despăgubiri de 610 milioane de dolari de la mai mulţi autori de spam-uri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Au fost trimise ilegal e-mail-uri utilizatorilor, cu scopul de a-i face să creadă că au câştigat un premiu oferit de Yahoo! printr-o loterie", a anunţat compania americană într-un comunicat.

Decizia a fost luată de un judecător de la un tribunal federal din New York, se precizează în acelaşi comunicat.

Yahoo!, care are o valoare de piaţă de 20 miliarde de dolari, a depus plângerea în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici