Ziarul Financiar sărbătoreşte 15 ani de business pentru România

Ziarul Financiar sărbătoreşte, în luna noiembrie, 15 ani de la lansare, în care şi-a consolidat poziţia de lider pe segmentul de business şi, dincolo de asta, a reuşit să devină mai mult decât un cotidian de business, a reuşit să devină o voce.

266 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar sărbătoreşte 15 ani de business pentru România

Ziarul Financiar sărbătoreşte 15 ani de business pentru România

Cu ocazia aniversării a 15 ani, Ziarul Financiar va apărea luni, 18 noiembrie într-o ediţie specială, de 52 de pagini. Redactorii Ziarului Financiar le-au pregătit cititorilor o retrospectivă a economiei, marcând evenimentele importante ce au avut loc şi au influenţat mediul de business al României în cei 15 ani de la înfiinţarea publicaţiei. Totodată, în paginile ediţiei aniversare, cei mai de seamă reprezentanţi ai mediului de afaceri vorbesc despre importanţa rolului Ziarului Financiar pentru business-ul românesc.

Astfel, luni 18 noiembrie, Ziarul Financiar începe seria evenimentelor aniversare cu "Deschiderea Oficială a Şedinţei de Tranzacţionare a Bursei de Valori Bucuresti (BVB)", la sediul BVB, de la ora 09.30. La eveniment vor participa, alături de redacţia ZF, cei mai de seamă reprezentanţi ai Bursei de Valori, ai fondurilor mutuale, ai pensiilor private şi ai asociaţiilor de investitori.

Ludwik Sobolewski - directorul general al Bursei de Valori Bucureşti va da startul discuţiilor, fiind urmat de Lucian Anghel - preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, Dan-Radu Ruşanu - preşedintele ASF şi Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor. În încheiere, Cristian Hostiuc, directorul editorial ZF, va puncta ce reprezintă Ziarul Financiar la 15 ani de la lansare în randul jucătorilor de pe piaţa de capital.

Începând cu ora 11.30, aniversarea Ziarului Financiar se mută de la comunitatea pieţei de capital la comunitatea bancherilor, la Banca Naţională a României, pentru o conferinţă cu tema "15 ani de la lansarea Ziarului Financiar. România 1998, România 2013, România 2028". Evenimentul va fi deschis de viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu şi directorul editorial al Ziarului Financiar, Cristian Hostiuc.

Redactorul şef al Ziarului Financiar, Sorin Pîslaru, va prezenta "Raportul ZF asupra economiei Româneşti", care va constitui baza de discuţie pentru invitaţii evenimentului: Misu Negriţoiu - Chairman ING Bank, Daniel Daianu - prim-vicepreşedinte ASF, Ilie Serbanescu - analist financiar, Sergiu Oprescu - preşedinte Alpha Bank, Tomas Spurny - preşedinte executiv BCR, Vasile Iuga - Country Managing Partner PwC, Dan Bulucea - Country Manager Google Romania, Florin Talpeş - CEO Bitdefender, Dan Şucu - fondator Mobexpert, Jean Francois Fallacher - CEO Orange Romania, Lucian Albu - directorul Institutului de Prognoză Economică, Academia Română, Theodor Alexandrescu - preşedinte Metropolitan Life şi Adrian Mihai - fondator Fan Courier.

La finalul evenimentului participanţii vor face previziuni ale principalilor indicatori economici pentru următorii 15 ani, care vor fi depozitate într-un seif al Băncii Naţionale.

De-a lungul celor 15 ani, Ziarul Financiar a fost aproape de cei mai importanţi oameni ai mediului de afaceri, de cei mai mari jucători din economie, de cei care formează comunitatea de business din România. Nu doar a scris despre oamenii care contează, dar a şi trăit schimbările aduse sau trăite de ei. A fost în acelaşi timp un martor al evoluţiei mentalităţilor clasei manageriale şi a antreprenorilor. A surprins în fiecare moment tendinţele şi schimbarea exigenţelor şi valorilor la nivel naţional. Aşa a reuşit să îşi revendice poziţia de cel mai puternic ziar de business din România.

Lansat în 1998, Ziarul Financiar apărea în ediţie print, cu 50 de ştiri de business. Acum, în 2013, Ziarul Financiar scrie zilnic peste 200 de ştiri de business care sunt distribuite către cititorii săi prin multiple canale: print, zf.ro, ZFCorporate.ro, ZFEnglish.com, live.zf.ro (emisiunea TV online de business), versiune de mobil, aplicaţii de tabletă şi de mobil pentru Android şi iOS, newslettere, Facebook, Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici