A început construcţia autostrăzii Sibiu - Piteşti

  • Luni a început construcţia primilor 13 km ai autostrăzii Sibiu – Piteşti, a anunţat CNAIR
  • Este vorba de lotul 1 al secţiunii 1, Sibiu – Boiţa
2152 afișări
Imaginea articolului A început construcţia autostrăzii Sibiu - Piteşti

A început construcţia autostrăzii Sibiu - Piteşti, cel mai important obiectiv de infrastructură

Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că luni a început construcţia primilor 13 km ai autostrăzii Sibiu – Piteşti. Este vorba de lotul 1 al secţiunii 1, Sibiu – Boiţa. 

„Am cerut întregii echipe care este implicată în dezvoltarea acestui amplu proiect să urmărească în mod riguros evoluţia şi calitatea lucrărilor executate”, a declarat Mariana Ioniţă, director general al CNAIR.

Contractul de proiectare şi execuţie pentru Lotul 1 (km 0+000 – km 13+170), Secţiunea 1, Sibiu – Boiţa, cu o valoare de 612,6 milioane lei, fără TVA, a fost semnat în data de 14 aprilie 2019, între CNAIR şi Compania Porr Construct SRL.

Durata contractului este de 168 luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 120 de luni perioada de garanţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici