Administrator judiciar Hidroelectrica: Băieţii deştepţi se pare că sunt mai deştepţi decât noi

Hidroelectrica riscă falimentul în cazul în care Curtea de Apel Bucureşti va aproba recursurile formulate de "băieţii deştepţi" din energie, cărora administratorul special al companiei le-a reziliat contractele după intrarea în insolvenţă.

662 afișări
Imaginea articolului Administrator judiciar Hidroelectrica: Băieţii deştepţi se pare că sunt mai deştepţi decât noi

Administrator judiciar Hidroelectrica: Băieţii deştepţi se pare că sunt mai deştepţi decât noi

Curtea de Apel Bucureşti a judecat joi recursurile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie şi Hidrosind împotriva hotărârii de deschidere a procedurii insolvenţei Hidroelectrica pronunţată de către Tribunalul Bucureşti în data de 20 iunie 2012, magistraţii amânând pronunţarea pentru data de 11 octombrie, conform Gândul.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, avocatul Remus Borza, a declarat pentru Gândul că joi instanţa a respins "tot ce am cerut", apreciind că "se pare că băieţii deştepţi sunt mai deştepţi decât noi".

Citeşte mai multe despre situaţia Hidroelectrica pe Gândul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici