Aeroportul Băneasa devine din 25 martie mai scump ca Otopeni

Cursele low-cost vor fi mutate de pe Aeroportul Aurel Vlaicu - Băneasa pe Henri Coandă - Otopeni începând cu 25 martie, odată cu deschiderea sezonului de vară, potrivit informaţiilor transmise de Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB) la solicitarea ZF.

711 afișări

O modalitate prin care operatorii aerieni lowcost vor fi practic obligaţi să-şi mute cursele pe Aeroportul Otopeni va fi şi scumpirea taxelor de operare pe Băneasa, după cum spun reprezentanţii aeroportului.

"Având în vedere tarifele de operare care intră în vigoare odată cu sezonul de vară 2012, operarea pe Aeroportul Băneasa-Aurel Vlaicu va deveni mai scumpă decât pe Aeroportul Henri Coandă", a declarat Tudor Jidav, directorul general al Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti.

Astfel, în cazul unei aeronove medii, de 60 de tone şi cu o capacitate de 150 de pasageri, diferenţa în plus pe care companiile aeriene o vor plăti dacă vor continua să opereze de pe Aeroportul Băneasa în loc să îşi transfere zborurile pe Otopeni va fi de 270 de euro, respectiv 1 euro în plus pentru fiecare pasager şi 120 de euro pentru taxele de operare.

Citeşte mai multe despre aeroportul Băneasa pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici